Apple-ove praznične reklame, koje već tradicionalno možemo gledati svake godine, dizajnirane su tako da u nama probude najjače emocije.

Ovogodišnja reklama ponovo je na visini zadatka, s tim što izgleda prilično drugačije: potpuno je animirana. Ova rekama više podseća na Disney Pixar film ili na Coca-Cola reklamu, nego na klasičnu Apple reklamu.

U ovom kratkom, slobodno se može tako nazvati, crtanom filmu, akcenat nije toliko na Apple-ovim proizvodima koliko na podsticanju ljudi da podele svoje talente sa drugima, kroz poruku ,,Share your gifts”. MacBook koji se u reklami sporadično pojavljuje, prelepljen je stikerima sa Supreme logotipom, tako da sve deluje realno i blisko običnim ljudima u kojima se kriju neobični talenti.

Ova reklama je ipak reklama, pa, iako nas ohrabruje da budemo svoji, da delimo sa drugima svoje veštine i talente i da ne budemo materijalisti, ona nas takođe podseća da upravo Apple proizvodima možemo darovati naše najdraže za praznike.

U svakom slučaju, složićete se, ova reklama pruža osećaj praznične topline i budi najlepše emocije, pa, ukoliko se bude emitovala na stotine puta ove sezone, ne možemo zameriti Apple-u.

Apple je takođe objavio veoma zanimljivi behind the scenes video koji pokazuje kako je reklama pravljena. Možete ga pogledati ispod.