Od kada smo početkom januara saznali da je u planu novo ostvarenje o čuvenom čarobnjaku, koje će se prikazivati na kanalu HBO Max, pitali smo se ko će tumačiti uloge. Ema Votson je veoma aktivna u svom poslu, i male su šanse da prihvati ponudu. Sa druge strane, Rupert Grint i Danijel Redklif manje su uposleni i situacija je drugačija.

Na nedavno pitanje novinara koji lik bi eventualno zaigrao u seriji, nekadašnji Hari Poter odgovorio je Sirijus Blek ili Remus Lupis. Svakako, obradovao bi se prilici, ali je trenutno stanje nepovoljno. U najsvežijem razgovoru za radio Sirius XM, glumac je izjavio da sa njim niko nije stupio u kontakt povodom nove saradnje, iako se u medijima mogu pročitati drugačije priče.

Nadamo se da se niste razočarali čitajući prethodne redove, jer Danijel Redklif doživljava svoj status na šaljiv način. „Ne mislim da će me kontaktirati, ali kako sam ovo rekao, sve je mogućeˮ, dodao je. Kada je reč o njegovim kolegama, oni se nisu oglašavali, kao ni predstavnici kompanije Warner Bros. Mi ćemo, kao i uvek do sada, nastaviti da pratimo dešavanja u vezi sa ovom franšizom.