Nike Air Force 1 patike definitivno su jedne od omiljenih najkica svih vremena.
Ne postoji neko od nas ko nema prepoznatljivu belu patiku u svom vlasništvu.
Manje poznata činjenica je da su ove patike, dizajnirane još 1982. godine, bile namenjene košarkašima. Nike Air Force 1 bile su prve košarkaške patike koje su imale Nike Air tehnologiju.
Sa košarkaškog terena brzo su pronašle svoje mesto u popularnoj kulturi i postale sastavni deo street style-a.
Nike se sa klasičnom belom siluetom tokom godina poigravao, dodavao je i oduzimao, što je rezultiralo sa više od 2.000 različitih verzija ovog modela tokom 35 godina njihovog postojanja.
Ove sezone u The Spot nam je stigla jedinstvena kombinacija urbanog dizajna i klasičnih belih Air Forsica. Patike Nike Air Force 1 LV8 Utility kombinuju prepoznatljivost originalne patike sa modernim elementima, što ih čini jedinstvenim i drugačijim u odnosu na ono što smo navikli do sada.
Crne ili bele patike od vrhunske kože pravi su izbor za sve one koji traže nešto jedinstveno, ali ipak lako uklopljivo sa svim odevnim kombinacijama.

The Spot će nam ove godine omogućiti i da zimu provedemo bezbrižno i toplo, jer u ovim radnjama u ponudi postoje i duboke Nike Air Force 1 High Utility patike za oštrije vremenske uslove.
Za Nike Air Force 1 High Utility može se reći da su modifikovana i unapređena verzija Air Force High „ikone među patikama“. Osnovne prepoznatljive karakteristike su očuvane, pa su patike duboke, masovne i kožne. Sa dizajnerske strane dodati su ukrasi, koje patiku čine još uočljivijom, tako da vaš stil neće ostati neprimećen, ma u kojoj prilici da ih nosite.

Nike Air Force 1 Utility High i Low dostupne su u The Spot prodavnicama, kao i u online shopu.