Najveća imena američke javne scene došla su da iskažu poštovanje prema svom kolegi, poznatom američkom reperu Diddy, i proslave njegov 50. rođendan. Didijev pravi rođendan bio je pre mesec dana, međutim senzacionalnu proslavu reper je namerno odložio, kako bi simbolično odao počast svojoj bivšoj supruzi Kim Porter, koja je preminula prošle godine.

Veliki broj zvanica iz tzv. krem društva činili su JAY-Z i Beyoncé, Naomi Campbell, Cardi B i Offset, Pharell, Usher, Leonardo DiCaprio, Lil Kim i drugi. Kao na crvenom tepihu, legende Holivuda ponele su crna smoking odela, haljine najprestižnijih kreatora, a malo je reći da je glamur bio na nivou, bio je iznad očekivanog.

View this post on Instagram

About last night 🤜🏾🔥💯⭐️⭐️

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Donedavno posvađane kolege, Kaney West i Jay-Z, pružili su jedno drugom ruku pomirenja. Njihove supruge, Kim i Beyoncé, zasenile su sve prisutne svojim odevnim kombinacijama. Reality zvezda izabrala je Vivienne Westwood haljinu boje šampanjca u obliku korseta, koja je fantastično istakla njene obline. Beyoncé se odlučila za catwalk crnu haljinu sa dubokim šlicem.

Pored Kim, nezaboravnoj zabavi pridružile su se njene sestre Khloé Kardashian i Kylie Jenner, dok je mama Kris uživala u provodu sa svojim dečkom.

View this post on Instagram

date night

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Diddy, glavna zvezda večeri u srebrnoj sakou i crnim, elegantnim pantalonama, pozirao je na brojnim fotografijama sa sestrama Kardashian i počastovanim zvanicama.

Posebno mesto na rođendanu zauzelo je prisustvo Didijeve familije, koja je sa velikom radošću došla da proslavi veliki dan. Janice, Didijeva majka u pratnji unuka Justina, Christiana i njihovog polubrata Quincy Browna ostala je do kasno u noć.

Ponoć je obeležena uz rođendansku tortu “LOVE”, čije su svako slovo ukrašavale zlatne sveće.