Reebok, kao i drugi znameniti sportski brendovi, zauzeo je upečatljivo mesto na Nedelji mode u Parizu za proleće/leto 2020. Kolaboracije sa modnim brendovima uveliko su postale uobičajen način rada sportske industrije. Reebok je do sada sarađivao sa Vetements, Pyer Moss, Beams, Vainl Archive modnim kućama i mnogim drugim. Repertoar patika za Nedelju mode u Parizu 2020, Reebok je priredio sarađujući sa Cottweiler, Ximon Lee i Angus Chiang brendovima. Ovi brendovi ostavili su svoj idejni dizajn na svim Reebokovim siluetama, koje su osvanule u Parizu.

Angus Chiang i Cottweiler radili su na istoj Reebokovoj silueti sa prepoznatljivim đonom, tzv. Reebok Energy Return. Londonski Cottweiler izabrao je plavu i crvenu kao osnovne boje. Cottweiler x Reebok patike su jednostavnija varijanta sa Reebok oznakom na jeziku i u prednjem delu. Angus Chiangova verzija je dosta bučnija i ekspresivnija. Traka sa posebnom kopčom i Angus Chiang potpisom provlači se preko pertli.

Ximon Lee silueta ne odgovara svačijem ukusu. Neoprensko gornjište je napravljeno u vidu rastegljive čarape. Ximon Lee x Reebok model simbolično je nazvan DMX Trail Hydrex i dolazi u mističnoj crnoj boji.