Patike su prikladan izbor obuće gotovo za sve outfite koje želite da ponesete, bilo u dnevnoj varijanti ili noćnom izlasku. Sve češće viđamo poznate holivudske zvezde u casual izdanjima sa najnovijim modelima patika. Prednost patika je upravo u tome da se slažu uz sve. HO3 je za vas izdvojio 3 odevne kombinacije koje uključuju patike za koje smo sigurni da nećete pogrešiti.

1. Poslovni outfit

Savremeno poslovno okruženje ne zahteva više strogu formalnost u odevanju. Najvažnije je da se vi osećate komforno na radnom mestu. Preporuka za vaš outfit na poslu: klasičan crni blejzer, cigaret pantalone i slip-on crne patike koje daju vašem izgledu urbani vajb.

2. Casual outfit

Letnja crno-bela haljina sa širokim bretelama slagaće se savršeno sa vašim omiljenim modelom belih patika. Udobne patike učiniće vaš put od branča do posla i nazad lakšim nego ikad.

3. Outfit za večernji izlazak

Želite da se osećate privlačno, a u isto vreme udobno u svojoj koži tokom vrelih letnjih noći? Crna majica u rock stilu 80-tih, primamljiva mini-suknja, crveni mini ranac i mat-crne patike sa rajsferšlusom. U ovakvoj kombinaciji osetićete se kao zvezda večeri.