Svedoci smo modnim promenama koje brzinom svetlosti nastupaju i koje influenseri momentalno usvajaju, a mi ih sledimo. Ova godina bila je obeležena velikim povratkom sjajnih, ludih devedestih, ali već sutra nastupa nova. Šta nam ona donosi, da li će biti drastičnih promena na modnoj sceni?

Predstavljamo vam 5 trendova koji vas sigurno neće zaobići ako iole pratite modne trendove.

1. Zmijska koža

Printovi sa ovim dezenom ili imitacija prave zmijske kože je trend koji je nastupio nakon drugih animal printova, leoparda i zebre. Ovaj dezen je izrazito efektan, bilo da ga nosite na pantalonama, obući, torbi ili bilo kom drugom komadu.

2. Statement rukavi

Od zvonastih, do onih sa karnerima, statement rukavi biće apsolutni must have 2019., kao što su bili i ove godine.

3. ,,Tie-dye”

Nakon njujorške nedelje mode, ovaj trend dolazi i kod nas, a donose nam ga sve modne kuće, posebno one high street, kao što su Zara i HM. Očekujte letnje haljine sa tie-dye retro dezenom, koji podseća na stari trend uvrtanja odeće i bojenja u veš mašini.

4. Pačvork

2019. je godina maksimalizma, tako da očekujte kombinacije najrazličitijih materijala i dezena, isečenih u kvadrate i spojenih u zanimljivi komad odeće.

5. Neven žuta

Carolina Herrera i Oscar de la Renta su modne kuće koje su ovu boju vratile na modnu scenu, i time je ozvežili, što je itekako bilo potrebno. Sigurni smo da ćete i vi u 2019. godini osvežiti svoj ormar nekim komadom u ovoj veseloj boji.