Adidas Skateboarding nastavlja svoju saradnju sa brendom Alltimers, što znaci da uskoro možemo da se radujemo novim komadima iz ove kolekcije.

Kolekcija će imati nekoliko interesantnih odevnih komada, kao i specijalno dizajnirane Gazelle Super, koje su noseći model ove saradnje.
Patike su nam odmah privukle pažnju, sa gornjim delom koji je izrađen od braonkaste brušene kože. Teksturom i bojom ovaj model nas podseća na ’70-te i tadašnju percepciju luksuza.
Alltimers logo vidljiv je na jeziku i zadnjem delu patike.

Duks sa kapuljačom, u istoj boji kao i Gazelle, jakna sa izraženim ziperom, brendirana majica i par navy-plavih chino pantalona čine ostatak ove kolekcije.

Alltimers su o motivima za izradu ove kolekcije izjavili sledeće:
“Znate onu izreku, da je martini kao pruge, 2 nisu dovoljne, 4 su previše. Naša treća kolaboracija sa Adidasom bazirala se na tome da samu patiku vratimo na prepoznatljivu siluetu, a onda na to dodamo kvalitetne materijale i izradimo ostatak kolekcije oko nje.
Bilo nam je važno da kroz kolekciju preovladava jedan ozbiljniji, rafinisaniji izgled, kako više ne bismo bili odbijani na ulazu u fancy restorane, jer smo u trenerci i sportskoj majici”.

Kolekcija će biti dostupna od 20. oktobra na Adidas Skateboarding online shopu, kao i na Alltimers webstore-u.