Prva iStyle prodavnica u Novom Sadu, a četvrta u Srbiji otvorena je u četvrtak, 16. novembra u novom tržnom centru Promenada. Na veliko oduševljenje Apple fanova, iStyle Apple Premium Reseller organizovao je žurku za pamćenje. Svečanom otvaranju su prisustvovali ljubitelji ovog brenda ali i oni koji do sada nisu imali prilike da se sa njim sretnu – zato je iStyle svima omogućio da isprobaju računare, telefone i druge prestižne gedžete, pa čak i najnovije uređaje koji su pre samo nekoliko dana pušteni u prodaju! Takođe, posetioci su osvojili preko 400 poklona, a najsrećniji su dobili MacBook Air, iPhone, iPad, Beats slušalice i mnoge druge pogodnosti.

Ali nisu samo sofisticirani Apple proizvodi oduševili Novosađane – atmosferu je na još viši nivo podigao reper i kompozitor Slobodan Veljković poznatiji kao Coby. Obožavatelji su stajali u redu za slikanje sa njim i za dobijanje autograma na maskama za iPhone.

Ovo spektakularno otvaranje prodavnice dostiglo je vrhunac kada su se pojavili Anđeo i Đavo lično: Uroš Đurić i Srđan Todorović koji su svojim DJ setom oduševili prisutne. Oni su posetiocima dodeljivali vredne nagrade koje je pripremio iStyle i takođe su poklanjali maske sa svojim potpisima.

Pogledajte iStyle Apple Premium Reseller ponudu na iStyle.rs.