BMW i The North Face udružili su snage i stvorili elegantni i minimalistički kamper koji izgleda kao da je stigao iz budućnosti. Čitava platforma je veoma mobilna, a kupola prepoznatljivog oblika prekrivena je specijalnim FUTURELIGHT materijalom.

Ovo je ujedno i promocija FUTURELIGHT materijala na čijem razvoju je kompanija The North Face godinama radila i postigla izrazito visoki kvalitet. Prvi put je u materijal za ovakvu namenu dodata karakteristika propusnosti vazduha, tj. ostavljeni su nano otvori. Ovi nano otvori omogućuju neverovatnu poroznost i cirkulaciju vazduha, ujedno ostavljajući materijal potpuno vodootpornim. Na ovaj način, kamper je potpuno zaštićen od svih vremenskih uslova, a istovremeno je ispunjen svežim vazduhom.

Ovaj ultra moderni kamper, nažalost, nije dostupan na širem tržištu, ali to ne znači da u budućnosti nećete baš njega moći da zakačite na svoj auto. Ipak, za sada, možemo da se zadovoljimo šatorima i jaknama od istog materijala koje The North Face priprema za ovu godinu.