Brend Reebok ove sezone pomera granice brzine sa svojim atraktivnim redizajnom modela Insta Pump Fury OG Ultra Knit.

Reebok se vraća u devedesete i donosi patike koje, zahvaljujući EVA međuđonu, pružaju dodatnu udobnost, garantujući zaštitu od bilo kakvih oštećenja. Da, Reebok Insta Pump Fury su pravi izbor za sve one kojima je Fast&Furious način života i za one koji se ne ustručavaju da pokažu svoju „divlju“ stranu.

Ovo limitirano izdanje sa Ultra Knit pletenim gornjištem podignuto je na poluduboki nivo i potpuno prijanja uz stopalo. Zajedno sa komorama koje se pritiskom na PUMP pumpicu pune vazduhom i formiraju „Custom Fit“ oblik, patike se potpuno prilagođavaju obliku stopala. Lagani materijali i đon koji je podeljen u dva dela, a koji povezuje ploča od karbonskih vlakana, čine ove patike za trčanje jedinstvenim izborom. U peti središnjeg dela đona nalaze se Hexalite komore uklopljene u IMEVA leguru, koje samo upotpunjuju ovo jedinstveno iskustvo udobnosti.

Reebok Insta Pump Fury OG Ultra Knit je među prvima poneo reper Mili, koji je još jednom pokazao moć ovog retro klasika. Dostpan je u Tike šopu i na sajtu tike.rs

Izvor: Tike magazin