Prvi put u istoriji streetwear mode, brend Fila u kolaboraciji sa Akomplice je patentovao „The Aries“ patike u znaku ovna. Prateći april, koji je mesec ovnova, sportski brend Fila rešio je da inkorporira svoje dosadašnje dostignuće i pomeri granice na tržištu patika. S tim u vezi, kao osnovni materijal za izradu patika, izabrana je konoplja. Korišćenjem konoplje kao glavnog materijala u izradi, podstiče se održivost i otpornost patika. Motivi ovna su sveprisutni u dizajnu patika. Grčka slova i brojevi, prvobitni koreni astrologije, pozicionirani su na peti. Znak ovna isprintovan je u međuđonu. Na beloj osnovi, imamo prisutnu jarko crvenu boju, koja signalizira vatreni karakter ovna.

Sa druge strane, astrološki znak ovana simbol je rađanja novih ideja i pokretanja inovacija. Pošto je legalizacija konoplje otpočela u Sjedinjenim Američkim Država, iz nezvaničnih izvora saznajemo da će se ovaj materijal itekako koristiti u svrhu izrade unikatnih predmeta.

Fila i Akomplice proizveli su 90 pari patika sa vizuelnim identitetom u znaku ovna. Kupci koji žele da ponesu ovakve patike, moraju pre toga da potvrde da su rođeni u znaku ovna. Patike možete poručiti na akomplice-clothing.com po ceni od 120$ uz ispunjavanje uslova za kupovinu.