Pola kilometra dugačka pink pista prostirala se duž polja lavande u Provansi, na jugu Francuske, u čast desetogodišnjice postojanja brenda Jacquemus. Ovaj idilični prizor savršeno se uklopio u šik estetiku brenda i ono po čemu je poznat. Simon Jacquemus je ponovo dokazao da minijaturne torbe nisu jedino što ga izdvaja iz mase, već su to inovativnost i smisao za nosivu modu. Ho3 magazine je za vas izdvojio sve detalje koje treba da znate u vezi sa ovom spektakularnom revijom.

Sve zvanice dobile su simboličnu pozivnicu u vidu kreme za sunčanje na kojoj je bilo ispisano “Le Coup de Soleil”. Emily Rajtakowski, Bruna Maquezine i pregršt francuskih poznatih ličnosti našle su se na listi pozvanih.

Što se tiče same kolekcije, pastelne boje bile su dominantne- pink, žuta, narandžasta, plava u zelena, uz tek poneki floralni print. Osim lepršavih haljina po kojem je brend poznat, kreator Simon Jacquemus uključio je u novu kolekciju i poslovne outfite. Oversized blejzeri kombinovani su uz kratke šortseve i midi suknje.

“Ova kolekcija nije nužno inspirisana Provansom”, rekao je on i dodao da se “Ovde radi o opštim načelima kojih se drži Jacquemus modna kuća.” Na Instagramu objavio je fotografiju na kojoj je napisao kako je revija zapravo posvećena njegovoj majci i usput se zahvalio svom timu.