Jedan od najpopularnijih pevača na svetu Justin Bieber i njegova supruga Hailey Bieber odlučili su da godinu dana nakon što su se tajno venčali u opštini, naprave veliku proslavu za prijatelje i porodicu i ponovo pred oltarom izgovore sudbonosno “DA”.

Venčanje se održalo 30. septembra u Južnoj Karolini, a Justin i zgodna manekenka napravili su veliku žurku za više od 150 gostiju među kojima su bili i Kendall i Kylie Jenner, Joan Smalls i mnogi drugi. Neposredno pre venčanja, gosti su imali prilike da uživaju u koktelima, luksuznoj večeri i nastupima svetski nagrađivanih muzičara.

View this post on Instagram

My bride is 🔥

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

“Gosti su stigli dva dana ranije vodenim taksijima. Sve je prštalo od luksuza. Hailey i Justin odavno nisu bili ovako srećni”, izjavio je izvor za američke medije i dodao da smatra da je njihov brak jedna velika farsa.

Oni su se upoznali davne 2011. godine kada je manekenkin otac, bogati američki biznismen, insistirao da pevač pozove njegovu ćerku na druženje u bekstejdžu nakon koncerta.
Njih dvoje su nakon toga na kratko bili u vezi, ali se nedugo zatim pevač pomirio sa svojom dugogodišnjom devojkom Selenom Gomez. Vest da su Hailey i Justin ponovo zajedno šokirala je fanove širom sveta, a nakon što su uplovili u vezu sredinom leta prošle godine, pevač i manekenka tajno su se venčali u septembru i krenuli da žive zajedno u pevačevoj luksuznoj vili u Malibuu.