Raskidi su teški, ali ponekad i inspirativni. Pesmu „Crying In The Mirror“ mlada pevačica Rainey Qualley napisala je pre nekoliko godina, nakon ljubavnog kraha: “Molila sam svog tadašnjeg dečka da našoj vezi da drugu šansu i dao je, no na kraju ipak nismo uspeli”, otkrila je, dodavši kako je iz tog nelepog iskustva ipak proizašla jedna lepa stvar- pesma!

Osmišljavajući spot za nju, u proces je uključila i svoje najbolje prijateljice, Caru Delevingne i Kaiu Gerber. I dok je 19-godišnja Kaia dobila glavnu ulogu u spotu, uz 27-godišnjeg glumca Gregga Sulkina, Cari je poverila njegovo režiranje.

„Ponosna sam na svoj rad i nadam se da će vam se svideti”, napisala je Cara na svom Instagram profilu. Spot je rađen u stilu sapunica iz devedesetih, a sigurni smo da je Delevingne posebno inspirisala tema raskida jer je i sama nedavno prošla isto: razišla se sa svojom devojkom, glumicom Ashley Benson, iako su se pre karantina spremale za venčanje, a Ashley tetovirala inicijale svoje voljene. Srećom pa se tetovaže daju prepraviti.