Već godinama kruže glasine da Quentin Tarantino radi na trećem nastavku kultnih filmova iz 2004. godine, Kill Bill and Kill Bill: Vol 2. Sam režiser je čak doprineo špekulacijama krajem 2019. godine, tvrdeći da je treći deo filma u razmatranju. Sada je Vivica A. Fox jedna od zvezda originalnih filmova ponudila sopstvenu perspektivu o potencijalnom nastavku. “Ljudi su čekali, i čekala sam i ja zajedno sa njima”

Njen lik u originalnim filmovima, Vernita Green, najviše se pamtio po sceni borbe sa likom Ume Thurman Beatrix Kiddo, koja je kulminirala kada je Green ubijena ispred svoje mlade ćerke Nikki. Tarantino je dugo nagoveštavao da će to činiti osnovu trećeg filma u kojem će Nikki tražiti osvetu protiv Kiddo.

Fox je u maju potvrdila da je Tarantino razgovarao sa Umom Thurman o ponovnom repriziranju njene uloge, a sada je u intervjuu za magazin NME podelila dalja razmišljanja. “Imala sam osećaj da Tarantino čeka moju ćerku da malo odraste”, rekla je. „Kada sam radila intervju pitali su me koja bi mlada glumica mogla da glumi moju ćerku? Moj odgovor je bio kao iz topa, Zendaya! Koliko bi to bilo dobro? ”

Sa velikim nestrpljenjem iščekujemo odgovor Tarntina, da li će njegovo poslednji film kako je i sam najavio biti Kill Bill Vol 3.