Flip-flop papuče doživele su renesansni preporod kada su ponovo vraćene na modnu scenu prošle godine. Tome u prilog govori činjenica da se modni trendovi vraćaju i da je uvek poželjno zadržati stariji komad kvalitetne obuće u ormaru, iako više nije toliko moderan. Na revijama za sezonu proleće/leto 2018, Michael Kors, Marc Jacobs i Fenty Puma promovisali su flip-flop papuče, poznatije kao “japanke”, kao garantovani modni pogodak.

Kit-flop sandale su zamenile klasične japanke u letnjoj sezoni 2019. U prednjem delu kit-flop sandale su zadržale izgled japanki, ali je dodatak u vidu tanke, stileto štikle dao dosta ženstveniji izgled. Zavodljive i udobne u isti mah, kit-flop sandale u zavisnosti od boje i dezena, možete kombinovati uz klasične i elegantnije stilove.

Ho3 magazine vam predstavlja par stilizovanih odabira kit-flop sandala u kojima nećete pogrešiti.

1. Sandale svetlijih boja sa neonskim efektom dovešće vaš kompletan outfit do usijanja.

Ako se odlučite za pastelni outfit toplih boja, naš savet je da izaberete sandale življeg kolorita. Drugi će okretati za vama, a vi ćete ponosno ispratiti najnoviji trend.

2. Klasika je nepogrešiva!

Crna boja nikada neće izaći iz mode. Sa crnom budite sigurni da ste klasični i moderni u isto vreme. Crne kit-flop sandale sa džinsom i laganom pamučnom majicom su obećana varijanta za svakodnevne rituale.

3. Upotpunite eleganciju uz kroko print.

Crni i braon krokodilski print na obući odlično se uklapa uz tašnu istog dezena. Sa ovakvom kombinacijom opravdaćete epitet “dame sa stilom”.

View this post on Instagram

Keith Sandal & Lincoln Handbag

A post shared by S T A U D (@staud.clothing) on