Titula da je Kylie Jenner jedna od najmlađih milijardera na svetu je laž – barem u očima magazina Forbes. Dve godine nakon što je publikacija stavila Jenner na svoju naslovnicu, krunišući je spornim naslovom da je self made milijarderka, magazin je otkrio nove dokaze koji nagoveštavaju da njeno prijavljeno bogatstvo nije u potpunosti istinito.

U priči objavljenoj u petak, 29. maja, Forbes tvrdi da Jenner više nije milijarder. Prema Forbesu, javne prijave koje je objavila Coty, kozmetička kompanija koja je kupila većinski udeo Kylie Cosmetics u 2019. godini, ukazuju na mogućnost da njen posao ne donosi toliko novca koliko je ona ispričala Forbesu.

Publikacija sada veruje da je Jenner, zajedno sa svojim ovlašćenim javnim računovođama, eventualno falsifikovala poreske prijave, što je navelo magazin Forbes da veruje da je milijarder. Međutim, Forbes u svom izveštavanju primećuje da nisu u stanju da potvrde da su dokumenti obezbeđeni od prihoda Kylie Jenner falsifikovani; Kylie i Coty nisu ponudili komentar Forbesu o novom izveštavanju. Uz to, u publikaciji se navodi da je, u vreme naslovnice iz 2019. godine, porodica i računovođe su naveli da je Kylie od prodaje kompanije Kylie Cosmetics za 18 meseci ostvarila 420 miliona dolara od prodaje. Međutim, Forbes sada veruje da je prijavljeni prihod, uključujući i prihod ostvaren putem Kylie Skin, izrađivan svake godine od 2016, a kompanija je osnovana 2015.

Na osnovu novog izveštaja Forbes sada procjenjuje da Kylie Jenner vredi 900 miliona dolara. (Ipak, da budemo jasni, ekstremna suma novca.)