Iako je Kylie Jenner najmlađa milijarderka u istoriji, ona tvrdi da novac nije bio razlog pokretanja Kylie Cosmetics brenda. U ekskluzivnom intervjuu za Harper’s Bazaar Arabia, čiju naslovnicu krasi zajedno sa svojom majkom Kris Jenner i ćerkom Stormi Webster, otkriva da je pravi razlog pokretanja kozmetičke linije njena strast povodom šminke.

“Zaista ne radim ovo kako bih zaradila novac niti se bavim tako dalekom budućnošću. Ono što je mene pokrenulo jeste ljubav prema kozmetici i ruževima za usne.”, objasnila je. “Šminka i šminkanje su me uvek zanimali. Pratila sam svoje srce i odlučila da započnem sopstveni biznis. Danas se osećam srećnom jer mogu da radim ono što me ispunjava.”

“Najiskrenije, ne sećam se trenutka svog života kada sam imala privatnost. Krenuli smo sa snimanjem rijalitija kada sam imala samo 9 godina. Naravno, postoje trenuci kada mi je privatnost ugrožena. Ali sam naučila da se sa time nosim. Volim svoje tanove i jako su mi važni. Takođe, uživam da delim savete i trikove oko šminkanja sa svojim pratiocima. Mislim da sam rođena za to.”

Otkako je postala majka u februaru prošle godine, Kylie je naučila kako da izdvoji vreme za sebe i svoju porodicu. Iako stalno kači fotografije svoje ćerke Stormi, ona i dalje čuva neke trenutke samo za sebe.