Krajem 2018. godine, mnogi fanovi ove poznate pevačice primerili su website pod imenom HausBeauty.com i posumnjali da će Lady Gaga lansirati svoju makeup liniju. Konačno je stavljena tačka na spekulacije povodom toga kada je Lady Gaga objavila promo materijal u kojem najavljuje Haus Laboratories liniju šminke.

Samo lansiranje zakazano je za septembar a šuška se da će kolekcija sadržati proizvode kao što su rumenilo, senke, ruževi za usta i slično. Detalji još uvek nisu poznati, ali ako je suditi po ekstravagantnom stilu ove pevačice, možemo očekivati da kolekcijom preovladavaju jarke i smele boje.

U saradnji sa Amazonom, Haus makeup biće lansiran u 9 zemalja širom sveta. The Haus Laboratories tim već sadrži preko 15 zaposlenih, uključujući i njenu šminkerku koja će zauzeti poziciju global artistry direktora.

View this post on Instagram

When I was young, I never felt beautiful. And as I struggled to find a sense of both inner and outer beauty, I discovered the power of makeup. I remember watching my mother put her makeup on every morning, basking in the glow of her power to put on her bravest face as the hard working woman she was. I then began to experiment with makeup as a way to make my dreams of being as strong as my mother become true. It was then that I invented Lady Gaga. I found the superhero within me by looking in the mirror and seeing who I wanted to be. Sometimes beauty doesn't come naturally from within. But I'm so grateful that makeup inspired a bravery in me I didn't know I had. I've come to accept that I discovered my beauty by having the ability to invent myself and transform. They said I was just weird, but really, I was just Born This Way. Love, Lady Gaga

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Za više informacija o lansiranju prve makeup kolekcije Lady Gage, nastavite da pratite Ho3 magazine.