Kada bi trebalo da se izabere jedan odevni komad koji je obeležio 2018. godinu, to bi, nesumnjivo, bio kaput. Ponude u svim prodavnicama nikada nisu bila bogatije modelima klasičnog i oversized kroja, te mekanim ,,teddy bear” modelima.

Ako ipak još uvek niste pronašli kaput po svojoj meri, sada je idealna prilika za to, jer je Mona izbacila novu zimsku kolekciju sa modelima koji će zadovoljiti i najzahtevnije ukuse, kako ženske, tako i muške. Kaputi koji se mogu naći u Mona prodavnicama svojim krojevima postavljaju nove standarde u modnoj industriji.

Osim elegantnih, strukiranih modela koji sežu do ispod kolena, a koji su neretko obogaćeni plemenitim krznom, u ponudi su i kaputi ravnog kroja, koji se mogu kombinovati sa sportskim outfitom, zatim kaputi sa kapuljačom, i oni na vezivanje, kao i mnogi drugi. Ovde možete pronaći kapute u skoro svakoj boji koju poželite, ali najveći broj primeraka je u dobroj staroj kamel boji, koja se vratila na velika vrata ove sezone. Tu su i modeli u svetlo plavoj boji, koja je takođe veoma popularna ove sezone, zatim u crveno-roze kombinaciji, te veliki izbor modela svetlih tonova.

Pored velikog broja modela namenjenih ženama, tu je i odličan izbor muških kaputa, od sportskih đubretaraca do elegantnih modela, u crnoj, kamel i teget boji. Svi kaputi su rađeni od najfinijh materijala: neki su od velur vune, neki od tekstila, neki sa prirodnim krznom.

Pogledajte najnovije modele koje nam je Mona spremila ove zime. Sve modele možete kupiti u Mona prodavnicama ili na mona.rs

View this post on Instagram

Coats time #monaman #winter2018 #newin #instoresnow

A post shared by MONA (@mona_official_page) on