Velike kompanije još uvek ne odustaju od trenda oživljavanja starih dobrih devedesetih i ranih godina ovog veka. Uprkos neverovatnom tehnološkom napretku, i tech kompanije uspevaju da se prilagode ovom trendu i potrebama tržišta i zato je sve veći broj proizvoda koji nas podsećaju na stara vremena, ali imaju zavidne performanse.

Jedan od takvih proizvoda je Motorola Razr – telefon koji je nekada bio veoma poželjan i kojeg se svi sećamo. Motorola je objavila da će ovaj telefon ponovo žariti i paliti, jer će uskoro biti redizajniran i opremljen tehnologijama koje su razvijene u međuvremenu. Već pri prvoj najavi, oko ovog modela stvorio se veliki hype i mnogi su komentarisali kako ga moraju nabaviti, iako nisu znali ni kako će tačno izgledati. 

Sada smo dobili prvi uvid u to kako će nova-stara Motorola izgledati. Novi Razr imaće četvrtastiji oblik kada se sklopi u odnosu na prethodnika. Razlog tome je fleksibilni sklopivi displej koji se proteže od vrha do dna.
Na poleđini se nalazi sekundarni displej i jedna kamera u gornjoj polovini telefona, dok je u donjoj polovini smešten senzor otiska prsta. Prisustvo dva ekrana znači da je kameru moguće koristiti i kao prednji i kao poleđinski senzor, a takođe je moguće pristupiti obaveštenjima telefona bez otvaranja fleksibilnog displeja.

Ovaj legendarni telefon možemo očekivati u prodaji tokom godine, a cena od 1.500 dolara ne bi trebalo da predstavlja prepreku, s obzirom na veliki broj pozitivnih reakcija.