Amazon je zaokružio tradicionalni skup u Sijetlu sa najavom 15 novih proizvoda, koji uključuju: bežične slušalice, “Alexa” pametne naočare, Echo Loop pametni prsten, Echo Dot pametni zvučnik, Echo Show 8 displej, Echo Glow dečju lampu i najmanji Echo do sad – Echo Flex. Većina od navedenih uređaja je dostupna za poručivanje, a svi su povezani sa Alexom.

Najinovativniji proizvodi su:

Echo prsten

Napravljen od titanijuma, prsten je ultrasenzitivan na dodir. Koristi dva mikrofona i tako odgovara na Alexin virtuelni glas. Bluetooth je u službi povezivanja sa internetom na vašem telefonu. Predviđena cena za Echo Loop iznosi 129$.

Echo slušalice

Baterija je pojačana za pet sati, odnosno 20 sati kada se koristi kutijica, koja sadrži tri gratis punjenja. Zvuci okruženja su izolovani, uključivanjem “Bose” tehnologije. Slušalice možete poručiti po ceni od 129$ još od danas.

Amazon mikrotalasna pećnica

Iako su fizičke komande prisutne, naprava je u mogućnosti je da koristi Alexu i da dobija instrukcije pomoću Echo Dota. Vrlo zanimljivo je da gadžet može da skenira bar-kod na prehrambenim namernicama. Na osnovu toga sam pruža procenu kuvanja izabranih sastojaka. Proizvod se prodaje po ceni od 250$.

Amazon Echo zvučnik

High-end izdanje Echo serije. Zvučnik adaptira zvuk u zavisnosti od mesta na kom je postavljen. Podržava 3D audio, što daje lossless zvuk, kada je uparen sa HD Music streaming uslugom.

S obzirom na to da su Amazon Echo uređaji veoma dobro ocenjeni i visoko kotirani na tržištu, za 15 novih se veruje da će nastaviti sa istom strategijom.