Od petka, 23. novembra do subote 24. novembra, Beograđani će imati priliku da dožive nezaboravno Nike Air Force iskustvo.

U posebno dizajniranoj experience zoni, očekuju vas brojni zanimljivi sadržaji i iznenađenja. Zona će biti postavljena dan ranije u samom srcu Beograda, na Trgu Nikole Pašića, a u petak u 17h, AF1 Zonu će posetiti i brojne poznate ličnosti.
Influenserka Dunja Jovanić, fudbaler Vujadin Savić, reper i kompozitor Slobodan Veljković Coby, te glumci Marina Ćosić i Aca Radojičić imaće priliku da među prvima vide zanimljivosti koje Nike AF zona krije.
Oni će prošetati u specijalno iscrtanim patikama, koje su ovom prilikom dizajnirane samo za njih.

Nova kolekcija legendarne Nike Air Force patike, Air Force Utility, nameće nove trendove u svetu mode i samim tim podiže je na viši nivo. Inovativna patika napravljena je od premijum kože, sa glatkim kožnim detaljima i prepoznatljivim znakom sa strane. Ove sezone AF1 dolazi u crno-beloj i belo-crnoj varijanti sa kontrastnim AIR natpisom na peti. Najnovija kolekcija predstavlja savršen spoj klasičnih karakteristika Nike obuće sa čistim i modernim dizajnom.