Granice festivala koji nudi nezaboravan provod su odavno pomerene. Woodstock je postao kult jednog radosnog vremena, pa su njegovi okviri postali inspiracija za modne trendove.

U to ime, Nice Kicks se udružio sa adidas Consortiumom i napravio UltraBOOST “Woodstock” model, koji odaje počast hipi pokretu. Patike inspirisane Woodstockom prepričavaju duh i životni stil ljudi, koji su sledeli individualistički princip života. Tie-dye tehnika, prozirno beli okviri, gumeni đon sa Woodstock logom, sasvim su dovoljni da se opiše stanje svesti i slobodoumna shvatanja vremena, koje je daleko iza nas.

U ovo vreme pre tačno 50 godina ozvaničen je Woodstock, muzički festival okrenut slobodi i ljubavi. Prvi put je održan na farmi u selu Betel, Njujork. O prvobitnim potencijalima ovog festivala ide u prilog činjenica da su se već pre prvog dana otvaranja, 15. septembra 1969, stvarale ogromne gužve nestrpljivih slušalaca rok zvuka. Ljudi su poneseni prijatnom atmosferom čekali danima na otvaranje, a to je upravo jedan od razloga zašto je festival dopuštao besplatan ulaz.

UltraBOOST “Woodstock” patike izlaze 17. avgusta na Nice Kicks veb-sajtu po ceni od 180$.