Reditelj Luca Guadagnino je odličan reditelj čiji je manir snimanje filmova s Amerikancima u inostranstvu. Call me by your name? Sjajna priča o odrastanju Amerikanca u Italiji! Suspiria remake? Horor film koji prati američku plesačicu koja se upisuje na prestižnu berlinsku plesnu akademiju, a tajno je vodila društvo veštica! Čovek jednostavno zna šta voli, a sledeći poduhvat mu je saradnja sa HBO na njihovoj novoj seriji We Are Who We Are. O čemu se radi u novoj seriji? Priča prati dvoje američke dece koja žive u američkoj vojnoj bazi u Italiji. Šta još?

U traileru koji traje samo 20 sekundi vidmo dva tinejdžera koji sede na stenama dok se ostali kupaju u moru . “Misle da smo čudni”, progovara jedan. “Da li ti to smeta?” pita drugi. HBO je objavio trejler zajedno sa kriptičnim tvitom: “Mi ćemo svoju dušu nositi poput kože.” Zvuči kao da će ova serija biti dubok pogled u tinejdžersku psihu!

Prema HBO-u, u We Are Who We Are istražićemo teme prijateljstva, prve ljubavi, identiteta i drugih lepo zbrkanih obeležja tinejdžerskog gneva. Jack Dylan Grazer iz rimejka filma It jedan je od glavnih protagonista kao stidljiv i introvertni četrnaestogodišnjak Fraser koji je novi u bazi, nasuprot Jordan Kristine Seamón’s koja glumi lik Caitlin, koji živi u bazi četiri godine, govori italijanski i izgleda da je prilagođena. Serija se takođe može pohvaliti odličnom ekipom glumaca, uključujući Chloe Sevigny, Alice Braga, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier i Sebastiano Pigazzi.