Iščekivana Netflixova istorijsko-društveno-porodična saga koja je osvojila srca brojnih gledaoca se vratila. Još je u avgustu krenuo hype zbog nove sezone i glumačke postave, a od sinoć je možemo početi bindžovati!

Četvrta sezona serije The Crown sinoć je imala svoju premijeru, a po mnogima bi mogla biti najzanimljivija do sada. Radnja treće sezone završila je oko 25. godišnjice vladavine kraljice Elizabete, a nove će epizode staviti u fokus princezu Dianu i princa Charlesa te njihovu vezu od samih početaka kada je kraljevska porodica odlučila da je vreme Charlesu pronaći dostojnu suprugu.

Kako je izgledala savremena varijanta ove tragične ljubavne priče sigurno je poznato svim ljubiteljima serije, a ne samo okorelim fanovima, tako da će biti zanimljivo videti kako će se odigrati na malim ekranima. Priča koja je u javnosti prikazana kao romantična bajka, svakako nije bila bajkovita za mladu Lady Dianu Spencer.

U traileru vidimo i kako će Gillian Anderson izgledati kao Margaret Thatcher i možemo pretpostaviti da će politički odnos kraljice i prve premijerke Ujedinjenog Kraljevstva takođe biti jedna od glavnih okosnica radnje. U višestruko nagrađivanoj ulozi kraljice vraća se Olivia Colman, Tobias Menzies je princ Philip, Josh O’Connor će odglumiti princa Charlesa, a Emma Corrin mladu princezu Dianu.