Do sada ste navikli da leti nataknete belu lepršavu haljinu i torbu od pruća i budete spremni, ali Ho3 magazine vas poziva da budete hrabri i ovog leta više eksperimentišete sa svojim outfitima.

Ova sezona vapi za jarkim bojama i odvažnim modnim izborima. Mi smo za vas pronašli neke od street style outfita koji će vas inspirisati da budete kreativni. I ne brinite, za ove outfite ne morate da promenite čitav garderober. Većinu ovih stvari već imate. Samo je stvar u tome kako ih iskombinovati.

1. Tie-Dye print

On je sveprisutan ove sezone. Dizajneri poput Ganni-ja su psihodeličnost ovog printa popeli na nivo elegancije koristeći svilu i svedenije krojeve. Naš savet je da uparite košulju ili haljinu u ovom printu sa jednostavnim naočarima za sunce i metalik torbom.

2. Pletene haljine

Možete ih naći po pristupačnim cenama. Ono što je još bolje jeste da uz odgovarajuće aksesoare one mogu biti nošene na plažu ali i na posao.

3. Šareni nakit

Perle, kamenčići i druge vrste materijala u različitim bojama, biće jedan od vodećih trendova.

4. Marama umesto gumice za kosu

Tokom leta uglavnom je isuviše vruće za ijednu frizuru osim repa ili punđe. Zamenite dosadne gumice maramom od svile. Birajte široke, dugačke marame kako bi lepršale na vetru.

5. “Short Suiting”

Razmotrite sledeću ideju: šorts umesto pantalona u okviru odela. Ovo je savršen outfit za posao.

6. Šik japanke

Možda niste spremni za ovo, ali japanke se vraćaju na velika vrata ove sezone. Naša preporuka je da ih kombinujete sa šarenim suknjama ili haljinama.

7. Oversized blejzeri

Ovo je savršen komad imajući na umu klimatizovane prostore koji su naš najveći spas a ujedno i naš najveći neprijatelj tokom leta. Ovaj komad će, pored svoje funkcionalne prirode, upotpuniti svaki vaš outfit.

8. Naočare za sunce u boji

Ok, sad je stvarno vreme da prevaziđemo minijaturne naočare i zamenimo ih velikim naočarama u boji. One će dodati pop of color i najjednostavnijem outfitu.

9. Neobični animal print

Leopard print nikada ne izlazi iz mode, ali ove sezone pozivamo vas da eksperimentišete sa zebra, tigar i cow printovima. Takođe, neka oni budu u drečavim bojama jer, kao što smo već rekli, boje su apsolutni hit ovog leta.