Nakon šuškanja da su Beyoncé i Netflix udružili snage u novom dokumentarnom filmu, Internet je konačno dobio odgovor. Naime, u ponedeljak, 8. aprila, pojavio se oficijalni trailer za “Homecoming”, film o legendarnom nastupu Beyoncé na festivalu Coachella.

Ovaj dokumentarni film pruža uvid u pripreme, trening, planiranje i organizaciju samog nastupa. Po prvi put pojavljuje se i njena ćerka, Blue Ivy, koja je prisustvovala probama.

Ovde nije reč samo o muzici. “Imala sam potpuno jasnu viziju šta želim. Već je bila ispisana u meni. Jedan dan sam pevušila nacionalnu himnu crnaca svojoj ćerci dok sam je uspavljivala. Nakon toga, pevušila sam je svaki dan. Shvatila sam da sam pevala pogrešnu himnu. To je bila jedna od najznačanjijih stavki koje sam uvela u show.”, rekla je Beyoncé za Vogue prošle godine.

Tema celog nastupa bio je afroamerički koledž koji se savršeno uklopio uz poruku koju je ona htela da pošalje. “Želim da budem predstavnik svoje rase, ljudske rase. Imam priliku da pokažem da smo veliki, inteligentni ljudi.”

Premijera dokumentarca “Homecoming” zakazana je za 17. april na Netflixu. Do tada pogledajte prvi oficijalni trailer.

Napišite nam u komentarima kako vam se dopao teaser za ovaj film.