U širenju zabavnih recepata i food hackova TikTok prednjači, toliko da gotovo sve što se na njemu pojavi, postane planetarno popularno. Poslednji gastro hit koji smo svi isprobavali bila je Feta Pasta, a ovih dana s trona su je skinule ‘prirodne pahuljice’. O čemu je reč?

‘Nature’s cereal’, odnosno ‘prirodne pahuljice’ najnoviji su gastro trend koji se internetom proširio poput munje. Radi se zapravo o alternativi klasičnom doručku, odnosno klasičnim pahuljicama, a u pitanju je činijica puna voća prelivena kokosovom vodom.

@natures_food

nature’s cereal #fruit #fruits #share

♬ original sound – 🥭Fruits & Leaves🍃

‘Recept’ je eksplodirao nakon što ga je isprobala slavna pevačica Lizzo, ali prvi ga je objavio korisnik @natures_food. U činijicu je stavio nar, kupine i borovnice, voće je prelio kokosovom vodom i celo ‘jelo’ nazvao ‘prirodne pahuljice’. Kaže da ovaj doručak pomaže u regulaciji ishrane i daje nam obilje energije.

@lizzo

ITS ADDICTING

♬ original sound – lizzo

Otkad je Lizzo objavila da je zavisna od njih, originalna verzija recepta pregledana je 3.8 miliona puta, a hashtag #NaturesCereal 11 miliona puta. Neke verzije uključuju i jagode i kockice leda umesto kokosove vode.

Ne preostaje vam ništa drugo nego da sami isprobate ‘prirodne pahuljice’ i procenite vrede li tolikog hype-a.