PUMA je u poslednjih par meseci ostvarila veliki broj kolaboracija sa različitim brendovima i iz skoro svake od njih nastale su kolekcije sportske odeće ili obuće sa prepoznatljivim PUMA pečatom. Jedna kolaboracija se jasno izdvaja iz ostalih – u pitanju je najnoviji projekat sa makeup gigantom Maybelline-om. Umesto odeće i patika, na scenu ovoga puta stupa kompletna makeup kolekcija, inspirisana sve zastupljenijim trendom nošenja sportske opreme u svakodnevnim aktivnostima.

Kolekcija se sastoji od 12 komada pristupačne šminke, uključujući vodootpornu maskaru koja se ne razmazuje, metalik hajlajter i kultni Super Stay Matte Ink ruž u nekoliko novih nijansi. Tu su i još dva proizvoda za oči u stiku, kao i stik za konturisanje.

Pakovanje je jednostavno i obezbeđuje lako i brzo nanošenje proizvoda na lice. Adriana Lima savršeno je lice kampanje, s obzirom na to da već radi za oba brenda.

Ova kolekcija namenjena je mladim osobama čiji životni stil je vrlo aktivan, bilo da se radi o poslu, fitnesu ili slobodnom vremenu. Devojke koje su uvek u pokretu traže od proizvoda maksimalni performans, a upravo im to kolekcija PUMA x Maybelline pruža.