Kyrie Irving, američki košarkaš, uspeo je da spoji svoj popularni imidž sa obožavanim likom američke hit serije – Sunđer Bob. Obuhvatajući pet različitih boja, kao pet važnih likova u crtaću, patike ostavljaju utisak neponovljivog ostvarenja. Nike se uvek potrudi da što vernije dočara lajtmotiv serije, filma, ličnosti ili organizacije, što možemo uočiti i na primeru ove fantastične saradnje.

“Spongebob Squarepants” i “Patrick Star” prenose duh i karakter Sunđer Boba i njegovog vernog druga – Patrika. Žuti kolorit oslikava vedar i optimističan duh glavnog junaka. Pored prepoznatljive boje, glavni atributi su “rupice” i Swoosh znak inspirisan ambijentom u kojem Sunđer Bob obitava. Kao i kod “Spongebob Squarepants”, “Patrick Star” dolazi u personalizovanom dizajnu.

Svi “Sunđer Bob” modeli biće pušteni u prodaju od 10. avgusta. Kyrie Irving predstaviće custom modele u tri različite serije: za odrasle (130$), decu različitog uzrasta (80$) i bebe (55$). Kako bi cela porodica bila u trendu, na vam je samo da na vreme posetite nike.com.