Tehnologija nije napravljena samo da olakša svakodnevan život. Kada su praznici u pitanju, uvek nam treba više zabave i pozitivne energije. Dočekujući Halloween, osvetljenje i mašine za maglu pružiće vam specijalan efekat, koji podiže prazničnu euforiju do usijanja. Kostimi i simbolična bundeva više neće izgledati monotono, kada uključite ove Smart Home uređaje:

WeMo Smart utičnica

Uređaj je povezan sa Appleovom platformom HomeKit i Siri ličnim asistentom, kao i Google asistentom i Alexom. Omogućiće vam da proizvedete ekstra efekte, koji su automatski povezani sa HomeKit uređajima.

Philipsova bežična rasveta

Iako je Noć veštica, svetlo je ipak preko neophodno. Možete izabrati osvetljenje po vašem izboru, u jarko crvenom ili neon zelenom svetlu. U paketu dobijate četiri sijalice sa utikačem za povezivanje sa HomeKit i Alexom.

Nonoleaf paneli za zid u boji

Svetlo u različitim nijansama je garancija za odličnu žurku. Nanoleaf paneli funkcionišu bez upotrebe mobilne aplikacije, dovoljno je samo da ih dodirnete. Panele je moguće podesiti u obliku bundeve, a kompatibilni su sa HomeKit, Alexom i Google asistentom.

Logitech Circle 2 kamera

Halloween je dan u godini obećan za dobar provod, ali i slatke prevare. Logitech kamera primetiće svakog ko bi želeo da izabere “trick” umesto “treat”.

Fansteck mašina za pravljenje magle

Savršena mašina sa čak 12 boja i strobe efektima, koja izaziva dim kada detektuje da bilo ko ide u susret.