Starbucks je munjevitom brzinom svoj ,,strašni” Halloween program zamenio božićnim. Ovoga puta je lanac kafeterija inspiraciju potražio u tradicionalnim prazničnim detaljima, kao i u svojoj dugačkoj istoriji proizvodnje kafe, te se u njihovim objektima širom sveta mogu pronaći šolje sa različitim dezenima: prugaste, inspirisane džakovima sa kafom; sa biljnim motivima i zrncima kafe; sa plamenom kafe koja se prži, predstavljenog u pepito dezenu i, na kraju, šolje sa romboidima i zvezdama.

,,Osvrnuvši se na naše nasleđe, našli smo nešto lepo u našoj priči što će zajedno sa dobrom kafom i raznovrsnim ukusima učiniti i ovu sezonu čarobnom”, rekla je Kristy Cameron iz Starbucks-ovog kreativnog studija.

Podsetimo se, Starbucks dolazi u Srbiju u martu, kada će prva kafeterija ovog lanca biti otvorena u Rajićeva šoping centru. Nažalost, ove godine Starbucks božićnu čaroliju moći će da iskuse samo oni koji budu putovali izvan granica naše zemlje, ali već u rano proleće svi ćemo moći da eksperimentišemo sa svim tim zamiljivim ukusima.