Prva dama je sa svojim mužem, predsednikom SAD-a Donaldom Trampom, posetila Veliku Britaniju početkom meseca. Tokom svog boravka imali su priliku da ručaju sa kraljicom Elizabetom II, sastanu se sa britanskom premijerkom Terezom Mej i prisustvuju komemoraciji u čast 75-ogodišnjice od D-Day landings.

Postavlja se pitanje da li je prva dama SAD-a pokušala da pošalje neku poruku odabirom svojih outfita? Naime, ona se zaputila na aerodrom u Gucci haljini sa printom londonskih znamenitosti. Nakon toga, obukla je teget suknju i Burberry bluzu.

Za susret sa Kamilom, vojvotkinjom od Kornvala, presvukla se u beli Dolce & Gabanna kostim koji je uparila sa kaišem i šeširom. Nakon ručka, par se pridružio kraljevskoj porodici na banketu gde je Melanija nosila Christian Dior haute couture haljinu.

Tokom drugog dana svoje posete, Melanija je za sastanak sa Terezom Mej nosila Celine kaput a nakon toga ponela je crvenu Givenchy haljinu. Trećeg, i poslednjeg dana svoje posete, za komemoraciju D-Day landings nosila je The Row outfit uparen sa Philip Treacy kaputom.

U nastavku pogledajte fotografije svih gore navedenih outfita.