Postoje patike koje nosimo radi ličnog zadovoljstva, a postoje i one koje želimo da iznosimo. Jednostavno, u svojoj sneakers kolekciji često poželimo da imamo jedan par “za svaki dan”. Bez obzira na vremenske prilike, za vas smo pripremili odabir poznatih brendova po izuzetno prihvatljivim cenama.

adidas Originals Supercourt

Moderne i klasične patike u isto vreme. Minimilastički elementi sa tri distinktivne adidasove linije. Koža je dominantan materijal.

Reebok Club C 1985

Club C je retro silueta, koja nema rok trajanja. U kombinaciji premium kože i jedinstvenog Reebok logoa, ova silueta vredi više od pojedinih high-end modela.

Converse Chuck Taylor 1970s Hi

Bez diskusije starke su jedne od evergrin patika. Jedan čitav vek je prošao od njihove realizacije, a one su i dalje popularne. Univerzalne boje, koje se mogu uklopiti uz mnoge outfite, pogodne su za nošenje od početka jeseni do kraja leta.

Nike Drop Type LX N.354

Drop Type LX N.354 je idealna linija za svakodnevno nošenje zbog svoje izdržljivosti. Pomoću posebne “Autoclave” konstrukcije, međuđon je dodatno pripojen za đon, što osigurava pouzdan otpor i garantuje trajnost.

Vans UA Old Skool 36 DX

Sa paternom šahovske table, Old Skool su uvek dobar odabir. Patike su ojačane u predelu zgloba radi pojačane udobnosti. Napravljene su mahom od najkvalitetnijeg antilopa.

adidas Originals ZX 4000

Adidas Original je modifikovao ZX siluetu iz 80-ih i 90-ih. Preovlađuju Torsion đon i EVA međuđon, koji značajno doprinose kvalitetu.

Stepney Workers Club Dellow Canvas

Patike sa londonskom etiketom, Dellow Canvas, napravljene su od pamučnog platna. Stepney Workers napravio je ovakav model sa egzaktnom namerom da traju godinama. Pored materijala, visoki đon je podesan za dugoročno nošenje.

Diadora B.Elite

Diadora je postala drugo ime za italijanski kvalitet i minimalistički dizajn sportske opreme. O Diadori kao brendu se malo priča, jer njega treba umeti nositi. B. Elite linija je započela svoj uspon kao patika za tenis. Međutim, vrlo brzo postaje vodeća po svom urbanom vajbu.

New Balance 623v3

New Balance je redizajnirao 623v3 siluetu, dodajući penastu strukturu “ABZORB” u sam đon. IMEVA pena u međuđonu je zadužena da čvrstinu, dok gazište sa QUIX tehnologijom pruža zaštitu prednjem delu stopala.

Nike M2K Tekno

Inspiracija je nastala po ugledu na Nike Monarch liniju. Od lansiranja do danas, M2K Tekno su postale street style ikona.