Nakon što je, otvaranjem prvog Mi Store u Ušće Shopping centru, usledio bum na srpskom tržištu, House of 3 rešio je da vas upozna sa najsavremenijim kineskim Smartphone uređajima po pristupačnim cena.

1.XIAOMI MI 9 SE

Na prvom mestu nalazi se model XIAOMI MI 9 SE koji se smatra jednim od najboljih Xiaomi proizvoda sa izdržljivom baterijom. Spada u flagship mobilne uređaje, sa moćnim Snapdragon 712 procesorom, interne memorije od 64GB do čak 128GB. Kamera sadrži 48MP i brzi punjač od 18W.

2.XIAOMI MI 9

Statistički, ovaj model trenutno ima najbolji hardware na tržištu. Xiaomi MI 9 poseduje poslednju verziju Snapdragon 855 procesora, sa snagom RAM memorije do 256GB i internom UFS memorijom 2.1. Telefon je podržan inovativnim wireless punjačem od 20W.

3.POCOPHONE F1

Ovaj model može se naći na tržištu po ceni od 300$. Pocophone je jednostavnog dizajna, sa HD ekranom od 6.18 inča, dual kamerom od 12.2 MP i 5 MP i internom memorijom od 256GB.

4.HONOR VIEW 20

Kinesko ekonomsko čudo. Huawei prvenac sa inovativnom cut out kamerom, rezolucije 25MP. Pojavio se početkom godine u Parizu. Ovaj telefon sa 3D kamerom u mogućnosti je da uslika predmet i potom pretraži isti u online prodavnicama. Pored novog tipa kamere, Honor View 20 može se pohvaliti i LCD ekranom 3.0.

5.MEIZU 16TH PLUS

Izuzetno elegantan i jednostavan telefon, koji se savršeno uklapa u svačiji budžet. Meizu 16th Plus ima funkciju prepoznavanja lica radi otključavanja ekrana. Na poleđini se nalaze dve kamere od 12MP i 20MP. Interna memorija dostiže 256GB. Uz telefon dobijate i spravicu za izvlačenje SIM kartice.

Svi telefoni su dostupni na Gearbest.com. Napišite nam u komentarima koji je vaš favorit.