Stigao je trenutak koji su Fenty Beauty fanovi iščekivali. Nakon što je zauvek promenila svet šminke svojom linijom Fenty Beauty i desetinama must-have proizvoda, Rihanna svoj label Fenty širi i pokreće liniju Fenty Skin, koja će biti linija za negu kože.

Vest se munjevito proširila, jer su glasine o mogućem neposrednom pokretanju počele kada su korisnici društvenih mreža primetili novopokrenuti Twitter nalog Fenty Skin. Srećom, fanovi nisu morali dugo da čekaju detalje, jer je kozmetički mogul koji očigledno nikad ne spava kasnije pokrenuo službenu veb stranicu za Fenty Skin u utorak 14. jula ujutro. Prema informacijama sa zvaničnog sajta, Fenty Skin će debitovati 31. jula. Međutim, fanovi mogu da se prijave putem veb stranice kako bi dobili rani pristup 29. jula. Pored novootvorenog naloga na Twitteru, Fenty Skin ima svoje naloge na Instagramu i Tik Toku, za sada bez sadržaja.

U razgovoru za britanski Vogue za njihovo majsko izdanje, Rihanna je kroz razgovor indirektno stavila do znanja da planira da pokrene i liniju za negu kože, koja je logičan sled nakon ogromnog uspeha koji je postigao Fenty Beauty.