Slavni dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana, vlasnici su jedne od najlepših vila na svetu. D&G vila smeštena je na velelepnim Eolskim ostrvima, severno od Sicilije. U srcu rajskih ostrva, vila se prostire duž Tirenskog mora na 500 kvadratnih metara, kojima je moguće pristupiti helikopterom i brodom. Sa sedam spavaćih soba i devet kupatila, kao i terasom sa panoramskim pogledom, vila je stvorena za neponovljive zabave. Pogled sa vile širi se prema znamenitom vulkanskom ostrvu – Stromboli. Ostrvo netaknute prirode, poznato je po filmu Roberta Roselinija “Stromboli, božija zemlja”, u čijoj se ulozi našla i Ingrid Bergman.

Enterijer je ispunjen raskošnim sicilijanskim stilom. D&G estetika uočava se u živim bojama, mnoštvu skladnih ornamenata i skupocenih materijala. Zavidna lokacija okružena je endemskim vrstama mediteranske faune, poput retkih palmi, maslinovog drveća i mirisnih citrusa.

Dolce i Gabbana rešili su da prodaju vilu za neverovatnih 6,5 miliona dolara. Oglas za prodaju vile objavljen je na zvaničnoj stranici agencije za nekretninu – Lionard Luxury Real Estate.