Ispred nas je leto, a sunčane naočare su must-have aksesoar tokom letnjih dana. Naočare su veoma fleksibilne po pitanju uloge koju imaju u našem modnom stilu. Bez obzira koje je godišnje doba u pitanju, komad dobrih sunčanih naočara je uvek dobrodošao. Sa jedne strane smo zaljubljeni u Gucci, Prada i Ray-Ban okvire, ali sa druge strane često smo zainteresovani da istražimo brendove koji su pristupačniji našem džepu.

Ho3 magazine vam predstavlja dizajnere koji nisu toliko popularni, ali su veoma kreativni i pristupačni. Sigurni smo da ćete na njihovim IG stranicama pronaći barem jedan par naočara koji će zadovoljiti vaše kriterijume. Od jednostavnih do ekstravagantnih ramova, od svedenih, crnih okvira do drečavo fluorescentnih – a pored
estetike, brendovi nude dosta povoljnije cene.

LAPIMAOversized Aviator Acetate

Avijatorke predimenziranog oblika u nijansi cigla crvene boje. Modeli brazilske marke LAPIMA, avangardnog su dizajna i ekscentričnog oblika. Naočare možete kupiti na modaoperandi.com.

WESTWARD LEANINGAngular Cat-Eye

Handmade model koji možete nositi i uz elegantnu haljinu, kao i na plaži. Brend vodi poreklo iz San Franciska, a detaljnije o ponudi sunčanih naočara možete pogledati na westwardleaning.com.

CAROLINA LEMKEChaotix Sporty Black

Kim Kardashian već dugo nosi naočare nemačkog brenda CAROLINA LEMKE. Naočare su zatvorenije i dosta tamne, a već mnogo puta smo ih viđali na Kim po raznim medijima. Cene ovih modela kreću se od 80$ do 100$.

FÉROCE Natural Claudine

Iako je FÉROCE brend lansiran pre mesec dana svojim minimalističkim dizajnom privlači veliku pažnju. Namenjen je savremenim damama, a svoje handmade materijale uvozi iz Italije. Naočare se prodaju po ceni od 110$. Kompletnu ponudu naći ćete na feroceeyewear.com.

ROBERI & FRAUDWhite Geraldine

Ultra tanki okviri inspirisani modom 80-tih i 90-tih učinili su da ovaj brend stekne slavu preko noći. Model sa slike prodaje se po ceni od 220$ na farfetch.com.

KREWECohn Wire

Brend KREWE nastao je 2013. godine sa lokacijom u Nju Orleansu. Inspirisane Nju Orleansom, KREWE sunčane naočare sadrže 24K zlatne detalje, handmade drške i doživotnu garanciju u smislu kvaliteta. Nalaze se na top listi svetskih zvezda poput Selene Gomez i Džidži Hadid.

ANDY WOLFOversized Cat-Eye Tortoise

ANDY WOLF naočare su u potpunosti nadahnute sjajem 90-tih. Cat-eye ramovi su dosta naglašeni kod ovog brenda, a dobro poznata zvezda r’n’b muzike, Rijana, odavno se deklarisala kao veliki fan ovih naočara.

POPPY LISSIMANSkinny Mandarin Sunglasses

Izgled naočara ovog brenda je veoma ekscentričan. POPPY LISSIMAN vodi poreklo iz daleke Australije i u dizajn svojih naočara uključuje veganske i materijale od veštačke kože.

KOMONO Lucile

Šik i minimalistički brend u isto vreme. Na umeren način otkriva sve čari atkraktivnih naočara, boje koje koristi su uglavnom klasične i jednostavne. Model sa slike košta 120$ i možete ga naći na barneys.com.

SUNDAY SOMEWHERE – Mother of Pearl

Sunday Somewhere rang sunčanih naočara je veoma širok. U ponudi ćete naći od okruglih, retro modela do ultra ženstvenih cat-eye naočara. Kompletnu ponudu pogledajte na sundaysomewhere.com.

LE SPECS La Dolce Vita Octagon-Frame

Još jedan australijski brend poznat po svojim nesvakidašnjim okvirima. Neizbežan odabir za letnje dana su upravo LE SPECS modeli. Lejdi Gaga, Kendal Džener i Džastin Biber svrstali su LE SPECS sunčane naočare u svoje svakodnevne modne aksesoare.


SMOKE X MIRRORSComic Strip

SMOKE X MIRRORS brand lansiran je u Njujorku, ali se njegovi handmade elementi prave u Parizu. Brend je više nego jedinstven i originalan u isto vreme. Ne prati trendove, već ih sam diktira. Atkraktivan model sa slike možete kupiti po ceni od 295$ na barneys.com.

GARRETT LEIGHTMorningside Round-Frame

Morningside Round-Frame model je handmade kategorije, kalifornijskog dizajna. Svojim kupcima marka GARRETT LEIGHT nudi mogućnost izrade personalizovanih modela.

QUAY AUSTRALIABlack Empire Aviator

QUAY brend nalazi se na korak od ulaska u high-end brendove specijalizovane za sunčane naočare. Iza ovog brenda stoje mnogobrojne kolaboracije sa Dženifer Lopez, Kajli Džener i dr. Crne avijatorke sa slike koštaju svega 60$, a kompletnu ponudu naći ćete na quayaustralia.com.

GENTLE MONSTERAfix 02 (K)

Korejski brend koji je skoro ostvario uspešnu kolaboraciju sa FENDI, poznat je po futurističkim ramovima i okvirama. Brend ne odstupa od svojih principa, tako da je pravi pogodak za sve koji bi želeli da ponesu avangardne naočare.