Pored odmora u krugu porodice i uživanja u beogradskom klabingu, svakoga od nas za vreme vikenda obraduje dobar šoping. Na samom početku vikenda na tržište su plasirane Nike Lebron 16s u kolaboraciji sa Harlem Fashion Row. U subotu je izašao Travis Scott Air Jordan 1 “Cactus Jack” model, sa preokrenitim Swoosh znakom.

Pogledajte top 9 modela, koji su izašli tokom vikenda:

1. petak je počeo sa Nike „Black Fury“

Nike Shox TL „Black Fury” – silueta je pokrenuta 2003. godine i ponovo se vraća na vrh trendinga ovog proleća. Patike sadrže Triple Black gornjište, dok jastučasti sistem đona datira još iz 1984. godine. “Black Fury” model prodavaće se po ceni od 170$ na nike.com.

Air Jordan 1 “Twist” – model klasičnog, crno-belog kolorita. Kompletan beli deo gornjišta prekriven je kožom. Legendarne džordanke ne izlaze iz mode, a uzdignuti wings logo daje premium look ovom modelu. Patike će se prodavati po ceni od 160$ na nike.com.

Fiorucci x adidas Falcon – integralna saradnja, koja je uključila sinergije oba brenda. Kolekcija je inspirisana bojama leta, narandžastog kolorita u tipično ženskom maniru. Za sve poštovaoce italijanskog estetizma, potpis Fiorucci istaknut je duž bočne strane. Patike stižu na adidas.com po ceni od 150$.

UNDEFEATED x adidas Adizero – model militarističkog dizajna. Patike su specijalizovane za trčanje i upotpunjuju Adidas Climacool kolekciju. Cena UNDEFEATED x adidas iznosi svega 100$ na adidas.com.

LeBron 16 “Harlem Stage” – svetložuto gornjište sa kožnim kopčanjem oko članka. Poseban izgleda patikama daje Lebronov logo u obliku lavlje glave, koji je specijalno dizajniran u 3D formi i nalazi se na peti. LeBron 16 “Harlem Stage” prodavaće se po maloprodajnoj ceni od 225$ na nike.com.

2. subota počinje sa Air Jordan 1

Travis Scott Air Jordan 1 “Cactus Jack” – vanvremenska saradnja američkog repera Travis Scott-a i Nike brenda. Patike su prepoznatljive su po obrnutom Swoosh znaku, a o potencijalnom uspehu ovog modela već govori činjenica da je ubrojan na berzanskoj listi – StockX. Air Jordan 1 „Cactus Jack” model dostupan je po ceni od 175$ na nike.com.

Climacool UNDEFEATED x adidas i GSG9 UNDEFEATED x adidas – dva veoma srodna modela. Oba su dizajnirana u maslinastom, militarističkom stilu. Prvi model je veoma značajan zbog Climacool tehnologije, koju Adidas koristi sa svrhom sprečavanja prekomernog znojenja tokom trčanja posredstvom mikro-ventilacije. Oba modela iz iste kolekcije naći ćete na adidas.com po ceni od 150$ i 160$.

Nizza Hi Alife x adidas Originals – njujorški skatewear brend Alife rekomponovao je novi Nizza Hi model. Gornji deo patike je od platna, a specijalan Alife logo “A Way of Life”, daje posebnu čar. Patike možete kupiti po ceni od 135$ na sneakersnstuff.com.

U komentarima nam napišite koji je među ovim premium modelima Vaš favorit.