Serija Euphoria jednostavno nije imala šanse za neuspeh. Prvo, producirao ju je reper Drake i drugo, glumci koji igraju glavne uloge (pevačica Zendaya, transrodna manekenka Hunter Schafer i instagram influenserka Barbie Ferreira) su najpopularnije zvezde među mlađom generacijom.

Nije bilo iznenađenje da je ocena serije izuzetno visoka. Naime, njen rejting na IMDb-u jr 8,4 a više od milion ljudi je pogledalo poslednju epizodu u jednoj noći.

Posebna pažnja se posvećuje makeupu junakinja- nakon izlask pilot serije, iskre i nadrealistični crteži na licu odmah su postali glavni trend sezone. Osim toga, takav neverovatan interes javnosti za odeću iz Euphorie podstakao je HBO na ideju. Cela firma počela je da prodaje primere sportskog džempera u kojem je Ru (Zendaya) obučena celu sezonu i naravno, rasprodati su za jedan dan.

View this post on Instagram

till then

A post shared by euphoria (@euphoria) on

Kako biste odjednom pogledali seriju, jedan vikend će biti dovoljan. Ali, preporučujemo da užitak produžite što je duže moguće jer će druga sezona biti objavljena tek sledeće godine.