Oduševljenje nastaje kada ljubitelji Audijevih automobila shvate da je nemačka kompanija predstavila koncept veoma popularnog električnog vozila. Audi je E-Tron najavio kao spoj trotineta i skejtborda. Zvanično, E-Tron je prvi proizvod gigantske automobilske industrije te vrste.

Lime, Bird, Skip trotineti na dva točka su pluskvamperfekat. Performanse su dvostruko ojačane, pa E-Tron sa četiri točka može da dostigne brzinu do 20 km/h. Trotinet meri težinu od 12 kg, dok je način upravljanja isti kao i kod skejtborda, ali s osiguravajućim, pomoćnim osloncem u ručnom delu. Baterija je ugrađena kod upravljača, a u tom delu se nalazi signalizator baterije, koji sugeriše na preostali kapacitet iste. Brzina i kočenje se takođe kontrolišu upravljačem. Radi postizanja bezbednosti tokom vožnje, uključena su prednja i zadnja svetla. Veliki plus je delovanja zadnjeg svetla kao kočionog.

U članku su predstavljena sva dosadašnja dostignuća vezana za E-Tron, a Audi je nagovestio plan ugradnje Bluetooth konekcije kao sledećeg koraka. Globalni trend električnih trotineta stigao je i u Srbiju, a ako ste spremni da izdvojite 2.000€ za E-Tron, ultimativni trotinet je vaš. Dodatni razlog za radovanje je nezvanična informacija da će E-Tron biti dostupan od početka 2020. godine.