Jeste se ikada zapitali koliko zarađuje Addison Rae Easterling igrajući ispred svog telefona za svojih 55 miliona followera? E pa spremite se na blagu depresiju koja će vas uhvatiti kad shvatite da je ova 19-ogodišnja TikTokerka prošle godine zaradila negde oko $5 miliona!

Forbes je objavio listu najplaćenijih TikTokera, a svi koji su se našli na listi zaradili su preko milion dolara za manje od 12 meseci. Prva na listi je, naravno, Addison Rae Easterling, čija zarada dolazi od brenda American Eagle, Spotify-ja i nadolazeće make-up linije.

@addisonre

@retroconverse

♬ gtfo of my TKN – goalsounds

Druga na listi je 16-ogodišnja Charli D’Amelio, koja je zaradila preko $4 miliona prethodne godine. Sa svojih 78 miliona followera, uspela je da napravi saradnju sa EOS kozmetikom i postane zaštitno lice brenda Hollister sa svojom sestrom.

Kao i Charli, njena sestra Dixie, zaradila je gotovo $3 miliona! Pored ugovora sa Hollisterom, Dixie je potpisala i saradnju sa make-up brebdom Morphe.

Na listi se još nalaze i Loren Gray Beech sa zaradom od $2.6 miliona, Josh Richards sa $1.5 miliona i Michael Le sa $1.2 miliona.

Prošle nedelje je Donald Trump potpisao direktivu da se zabrani upotreba TikTok aplikacije u SAD-u, što znači da amerikanci imaju još 42 dana da je koriste. Iz bezbednosnih razloga, kineska aplikacija neće se više naći na Apple i Google store-ovima i neće biti moguće skinuti je na telefon.

TikTok je očekivano podneo tužbu protiv Trumpove administracije nazivajući ovu zabranu nekonstitucionalnom jer im nije data šansa da odgovore. Kako će se situacija razvijati i dalje ne znamo, ali za sve informacije nastavite da pratite Ho3magazine.com.