Prošlog meseca, poznate manekenke otišle su na glamurozno putovanje na Mikonos povodom proslave rođendana njihove starije sestre Alane Hadid. Iako je njihov odmor izgledao prilično idilično na Instagramu, Gigi Hadid nas je svojim captionom podsetila da nije sve tako sjajno u privatnom životu kako na slikama možda izgleda.

Naime, na svom novom nalogu @gisposable ona je objavila da je zajedno sa Bellom opljačkana tokom boravka tamo. “Ukratko o Mikonosu. P.S. Ne dozvolite da vas Instagram prevari. Opljačkane smo. Nećemo se više nikada vratiti ovde. Ne preporučujemo. Potrošite novac na nešto drugo.”, glasio je caption fotografije.

Kako TMZ objavljuje, kuća koju su iznajmile Hadid sestre bila je potpuno opustošena nakon što su pljačkaši ukrali sve njihove dragocene stvari. Nakon izlaska, one su se vratile u smeštaj i videle da su im stvari razbacane svuda.

Nakon ovog strašnog incidenta, skratile su svoj boravak tamo i slučaj prijavile policiji. Iako se Bella i Gigi Hadid još uvek nisu javno oglasile, njihov otac, Mohamed Hadid rekao je da su mu ćerke istraumirane ovim iskustvom i da se neće više nikad vratiti tamo.