Analizirali smo argumente i preliminarne utiske Markiz Braunlija, američkog jutjubera fokusiranog na domen tehnologije. Pošto globalna potražnja za karticom raste iz dana u dana, otvaramo mogućnost saznanja prvih utisaka o načinu plaćanja i drugim benefitima.

Kako izgleda kartica? Kartica stiže u tankoj koverti. Napravljena je od nerđajućeg, čvrstog titanijuma sa ugrađenim čipom, laserski ugraviranim logom korporacije, imenom i prezimenom odgovornog lica. Na kartici ne možete naći datum isticanja i broj računa. Uobičajeni podaci su odstranjeni i jedino se mogu pronaći u digitalnoj verziji. Na poleđini stoje logotip Goldman Sachs i Mastercard logo, kao istaknuti partneri Apple korporacije.

Kako se kartica aktivira? Za povezivanje vašeg Iphonea sa karticom, dovoljno je da ga prislonite uz kovertu u kojoj je kartica smeštena. Automatski na telefonu će vam se pojaviti opcija “activate”.

Kako izvršiti transakciju? Otvaranjem Wallet aplikacije, moći ćete da izaberete željeni iznos i potvrdite plaćanje. Kartica radi po informativnom sistemu, koji momentalno nakon izvršenog plaćanja promeni boju. Sigurnost vaših podataka je osigurana Face ID opcijom, tako da gotovo niko ne može da zloupotrebi vaš identitet.