Druga sezona serije Big Little Lies završila se tako što se Bonnie predala i priznala krivicu za ubistvo Perryja. Kako se čuvena petorka konačno oslobodila svoje velike laži, čini se da je priči došao kraj. Madeline i Ed su u srećnoj ljubavi, Celeste ostaje sa svojom decom, Renata je konačno ostavila muža koji je sve prokockao a Jane počinje da se opušta sa novim dečkom.

Ali, nekim gledaocima ovo nije bilo dovoljno i i dalje imaju neka pitanja. Šta će se desiti sa Bonnie nakon priznanja? Da li će ostale žene biti uhapšene kao saučesnici? Da li će Ed priznati Madeline Torin predlog? Da li će se Renata ponovo obogatiti? Jedini način da se odgovori na ova pitanja jeste snimanje 3. sezone.

Međutim, da li je 3. sezona serije Big Little Lies potvrđena? Ne. HBO se čini poprilično odlučnim da je druga sezona ujedno i finalna sezona ove serije. Kreator ove serije, David E. Kelley, rekao je da nemaju u planu snimanje još jedne sezone. Za sad.

On nije jedini koji je sugerisao da treće sezone neće biti. Predsednik HBO-a, Casey Bloys, izjavio je sledeće: “Iako obožavam ovu glumačku postavu, moramo da budemo realistični. Ovo su najzauzetije glumice u Holivudu.”

Za više informacija o nastavku snimanja svima omiljene serije, nastavite da pratite Ho3 magazine.