U skorašnjem izdanju, britanski brend size? povratio je New Balance 990v5 siluetu. Ubrzo nakon toga, odlučio se za Nike Shox TL “Viotech” model uzimajući ljubičaste tonove kao upečatljiv element.

Shox TL linija jedna je od najučestalijih Nike iteracija. Prvu dominaciju ljubičaste nalazimo kod Nike Dunk modela iz 2002. Prepoznavši Shox TL kvalitet, brend size? je upravo odlučio da i ova linija dobije svoj ljubičasti Swoosh. Pored ljubičaste, dominantne boje su bela i siva. Swoosh znak univerzalno je postavljen sa obe strane u bočnom delu. Ne levoj patici Swoosh znak je sa spoljašnje strane ljubičaste boje, dok je sa unutrašnje crvene. Na desnoj patici Swoosh znak je na unutrašnjoj strani plav. Shox međuđon ima kao potporu TPU đon, koji je vrsta stabilizatora pri hodu, i garantuje otpornost i fleksibilnost.

Ekskluzivne size? x Nike Shox TL “Viotech” su pretežno sportske patike. U osnovi bele boje, odlično se uklapaju uz vrele letnje dane, bilo da ste pošli na Adu ili u noćni provod.

size? x Nike Shox TL “Viotech” biće puštene u prodaju 6. jula. Cena patika iznosiće 190$. Za dodatne informacije instalirajte besplatno size? aplikaciju.