Melanholična pesma za novi film iz serijala o Jamesu Bondu koju peva Billie Eilish konačno ima prateći video. Reditelj Daniel Kleinman, koji od 1995. godine radi sve videe za serijal o Bond, snimio je crno-beli video gde Billie peva ispred vintage mikrofona, a njen melanholični glas je spojen sa visokooktanskim akcionim scenama iz predstojećeg filma. Njen delikatni glas daje nežan dodir snimcima iz filma poput eksplozije brodova, motocikala koji prkose zakonima fizike i fatalnih ženskih likova.

Eilish je napisala “No Time To Die” sa svojim kreativnim partnerom i starijim bratom Finneasom, za koju je mogućnost da radi na pesmi o Bondu bio dugogodišnji san. U intervjuu koji je dala, Billie je rekla kako joj je iz ove perspektive, pre dve godine, bilo čudno da uopšte može da zamisli da radi na nečem toliko velikom kao što je pesma za film iz 007 franšize. Takođe je izjavila da je dok je pisala neke pesme koje nikada nisu objavljene govorila kako je neke podsećaju na James Bond temu, i to joj se činilo toliko daleko, a onda je usledio poziv i ponuda koju je toliko dugo čekala.

No Time To Die stiže 11. novembra u bioskope, nakon što je prvobitna premijera koja je bila zakazana za april odložena usled pandemije.