Gucci je angažovao rok zvezde za svoju najnoviju kampanju. Tyler, The Creator, A$AP Rocky i Iggy Pop plus Iggijev papagaj Biggy Pop glume u novoj reklami koja je snimana u Los Angelesu.

Ova neočekivana grupa umetnik je upravo ono što je Guccijev kreativni direktor Alessandro Michele želeo za kampanju, ali koja takođe istražuje interesovanje za mušku odeću i kako odevanje može biti početak zabavnog muškog prijateljstva.

U videu za kampanju, Rocky i Tyler stižu u kuću na zapadnoj obali Iggy Popa i njih troje organizuju plesne zabave, isprobavaju garderobu i hajpuju ceo event, ali je glavni fokus na garderobi.

“Bilo je prelepo videti ovu trojicu muškaraca zajedno, naizgled različitih, ali vrlo sličnih”, rekao je Michele u zvaničnoj izjavi. “Ovo je još jedno poglavlje ovog putovanja. Sa ovim kampanjama pokušavam da na različite načine predstavim garderobu koju ja kreiram, a ova trojica muškarca savršeno prikazuju moju ideju. Volim da pričam priču o eleganciji na potpuno proizvoljne i neočekivane načine. Možda je elegancija nešto u vazduhu za šta ponekad niste ni spremni. Muška elegancija može biti nepredvidljiva i čudna” izjavio je Michele.

Pogledajte novu reklamu za Gucci.